Øldommerkurusus d. 7. november er AFLYST..!!

Vi må desværre meddele, at øldommerkursus d. 7. november 2020 i Odense er aflyst.

Vi har i bestyrelsen måtte tage den ærgerlige beslutning, da vi kigger ind i et efterår og vinter, hvor det på nuværende tidspunkt på ingen måde virker realistisk at forsamlingsforbud lempes inden d. 7. november.

Herudover er det hverken for jer som deltagere eller Danske Øldommere som arrangør, forsvarligt at samle 60-65 mennesker (50 kursister + 10-15 hjælpere/undervisere) fra ligeså mange forskellige steder/netværk/familier/arbejdspladser rundt om i landet.

Vi ønsker at være kendt som et super-kursus, ikke en super-spreder.

Vi har besluttet at udskyde øldommerkurset til lørdag d. 12. juni 2021, hvor vi forventer at være så langt henne, at vi i det mindste er en smule på vej ud af Corona-pandemien og nok til at forsamles mellem 50-100 mennesker. Vi har allerede udtænkt en masse forsvarlige tiltag til hvordan dagen i givet fald skal afvikles.

Hvis du har betalt for at deltage på kurset og har nu 2 valgmuligheder:

1) DU ØNSKER AT BLIVE OVERFLYTTET TIL D. 12. JUNI 2021

Du skal ikke gøre noget, der kommer i løbet af oktober en bekræftelsesmail på at du er overflyttet.

2) DU ØNSKER AT MELDE FRA OG FÅ PENGENE TILBAGE

Du skal sende os en email til carsten@oeldommer.dk med at du ønsker at melde fra og den skal indholde navn, og kontonummer (reg.nr + konto), så vi kan tilbagebetale det beløb, som du har indbetalt.

For dem der melder fra, vil vi tilbyde pladsen til nogen fra den lange venteliste, så det er IKKE muligt at fortryde igen, hvis du melder fra.

Flytningen af øldommerkursus får også konsekvenser for eksamen og DM i Håndbryg. Eksamen vil foregå medio september 2021, så I har sommeren til at læse op og øve jer i lokale smagegrupper. DM i Håndbryg 2021 forventes at blive afholdt i okt-nov 2021.

Vi beklager meget, men det er det eneste vi kan gøre i den nuværende situation, og jeg håber at se så mange af jer som muligt i juni 2021.

Hvis der er nogen spørgsmål, så er du velkommen til at skrive her på denne email: carsten@oeldommer.dk

Med venlig hilsen

Carsten Holløse
Formand

Comments are closed.