Læs mere om hvordan du tilmelder og indleverer her:

Tilmelding af øl til DM

Her er hvad du skal være opmærksom på, i forhold til rigtig tilmelding af din øl:

For tilmelding til konkurrencen skal øllen oprettes med komplet opskrift på beercalc.org

Når tilmelding åbner kan du tilmelde din øl via knappen “Competition” i BeerCalc.
Tilmelding i beercalc skal ske senest på den dag, som tilmeldingen lukker.

Husk at du skal angive et navn til øllen (nummer er ikke nok) og under bryggeri/bryggernavn (Brewer Name) skal dit navn/navne fremgå. Det ikke nok med “Hopbrew”, det skal være “Hopbrew – Anders Andersen”, så dit/dine navne fremgår.

Se evt. denne video, hvis du er i tvivl om hvordan.
Ved godkendt tilmelding får du via BeerCalc et STYLE# (fx “3E”) og et ENTRY# (fx “114”).
Disse skal skrives på flasken, som beskrevet under Indlevering af øl.

Vi trækker tilmeldingsdata direkte fra BeerCalc, så der skal ikke indsendes separat mail, skema el.lign. til konkurrenceudvalget.

Du kan IKKE indlevere øl på indleveringsstederne, før din øl er tilmeldt via BeerCalc, og du har fået et tilmeldingsnummer.

Betaling

Tilmeldingsgebyret på 110,- kr. pr. tilmeldingsnummer (sæt med 4 ens øl) skal betales for at din øl kommer med i konkurrencen.

Foretag en bankoverførsel på 110 kr. pr. øl du har tilmeldt. Gerne samlet betaling fra samme deltagernavn.
Bankoverførslen skal foretages til: reg. nr.: 9070 konto nr.: 0001357980.
I betalingsfeltet skriver du DM og dit navn (VIGTIGT, da du ellers risikerer ikke at få godkendt tilmeldingen).Eksempel: DM Carsten Holløse

Fristen for indbetaling af gebyr følger fristen for tilmelding via BeerCalc “plus et par ekstra bankdage.” Det betyder, at din betaling skal være gået ind på vores konto senest 5 dage efter indleveringsfristen, ellers kan øl risikere at blive diskvalificeret.